Културно-образовна манифестација 4. Дани Вука Караџића у Чачку

 

Објављујемо програм Културно-образовне манифестације

4. ДАНИ ВУКА КАРАЏИЋА У ЧАЧКУ


Манифестацију организујемо под покровитељством Града Чачка, а уз свесрдну помоћ  партнера из локалне заједнице: Народног музеја, Градске библиотеке, Центра за стручно усавршавање, Научно-технолошког парка, школа, Школске управе и др. 

    Напомена: У програму ће учествовати и ученици и наставници, а могући су и неки други гости изненађења. Потпун списак учесника биће објављен на плакатима (7 дана пре сваког појединачног програма). 

    У оквиру манифестације биће реализован и један акредитован стручни скуп (6. новембра) и један одобрен програм стручног усавршавања или семинар (30. новембра). Тим програмима могу да присуствују сви који су заинтересовани за теме којима се ми бавимо, а не само они који су запослени у просвети, с том разликом што ће наставници и стручни сарадници који се пријаве (пријавни формулар објављујемо у овом чланку) моћи да добију и уверења о савладаном програму обуке, односно присуству стручном скупу, уколико поднесу писани захтев за то. Чланови Удружења не плаћају котизацију за стручно усавршавање. 

    За све оне који програмима 6. и 30. новембра присуствују без захтева за уверење о стручном усавршавању УЛАЗ ЈЕ СЛОБОДАН, као и за све остале програме у оквиру Дана Вука Караџића.

    Уколико су вам потребне додатне информације, пишите нам на имејл: cuvaridelavkca@gmail.com


* Програм преузмите овде. 

* Пријавни формулар потребан само онима који желе да присуствују акредитованим програмима са добијањем уверења преузмите овде. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

Правописна скрипта за школе

Литерарни конкурс МЛАДИ ЧУВАРИ СРПСКЕ НАРОДНЕ КУЛТУРЕ 2023

Резултати конкурса 2023