Организовано довођење ученика у позориште

 Удружење Чувари дела Вука Караџића сачинило је списак наставника који су организовано довели ученике на  извођење представе  Бедеми ћирилице” у Мрчајевцима или Чачку и којима су достављене потврде за портфолио професионалног развоја, у складу са Правилником о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника (Службени гласник РС 109/ 2021). 


Образложење: Удружење је у сарадњи са Центром за неговање традиције Чачак и Културним центром Чачак организовало два извођења  представе Бедеми ћирилице”, у оквиру Културно-едукативне манифестације Дани Вука Караџића у Чачку 19. октобра 2023. г. и то у Дому културе у Мрчајевцима у 11 сати и у Културном центру у Чачку у 20 сати.

Сви наставници који су на представу довели више од 5 ученика добијају потврду за порфолио професионалног развоја којом се доказује оствареност  следеће активности иницирања и учествовања у подизању квалитета педагошке праксе:

 А-11) Организовање одласка ученика у биоскоп, позориште, на концерте или спортске манифестације.

Списак је рослеђен школама из којих је 26 наставника који су са ученицима учествовали у овој активности. Уз списак, прослеђене су и потврде за наставнике. 

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Литерарни конкурс МЛАДИ ЧУВАРИ СРПСКЕ НАРОДНЕ КУЛТУРЕ 2023

Резултати конкурса 2023

ИЗМЕНА УСЛОВА КОНКУРСА