Пријава за акредитовани стручни скуп

 



Пријава за акредитовани стручни скуп

Поштовани,

Удружење „Чувари дела Вука Караџића”, под покровитељством Града Чачка и у сарадњи са партнерима из локалне заједнице, организује Културно-образовну манифестацију Дани Вука Караџића у оквиру које ће бити одржано неколико програма, а међу њима и акредитовани стручни скуп са еминентним учесницима.

У седмици посвећеној просветитељу,  на Вуков рођендан, 6. новембра 2021. у 13.00 часова, планиран је акредитовани стручни скуп Две кћери Вукове – следбенице и сараднице у борби за народни језик и књижевност у Центру за стручно усавршавање запослених у образовању у Чачку. Гост скупа и чачанског Огранка биће професор Филозофског факултета Универзитета у Нишу проф. др Снежана Божић. а у име домаћина излагаће професори српског језика и књижевности др Оливера Крупеж и Сања Перовановић.

Поред овог скупа, у децембру, Удружење организује други акредитовани стручни скуп Фолклористика у школи у оквиру пројекта Расковник, који подржава Министарство културе Републике Србије.

Оба стручна скупа су бесплатна за чланове Удружења, и у том смислу потребно је обновити чланарину или учланити се, што се може учинити путем мејла cuvaridelavkca@gmail.com и уплатом чланарине  у износу од 500 динара у АИК банци на рачун: 105-0000000350011-21, са сврхом уплате: чланарина за 2021/2022. г.

Котизација за стручни скуп је 1500 динара за заинтересоване који нису чланови Удружења, a пријављивање се обавља путем мејла sanjaperovanovic4@gmail.com најкасније до 31. октобра 2021. Пријава треба да садржи следеће податке: име и презиме, звање, занимање, установа, место, мејл и телефон.

За акредитоване стручне скупове учесници добијају сертификате за стручно усавршавање ван установе, а за друге програме Удружења потврде за стручно усавршавање у надлежности установе, сходно Статуту Удружења и Правилнику о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника.

Подсећамо колеге да своја уверења о стручном усавршавању по основу учествовања у програмима Удружења у претходној школској години могу преузети на нашим наредним програмима или у Легату Школске управе Чачак, где је канцеларија Удружења,  Цара Душана бб, Чачак, уз претходну најаву доласка.

                                                                                               


 

Управни одбор Удружења

„Чувари дела Вука Караџића”, Чачак

 

 

                                                           

Коментари

Популарни постови са овог блога

Литерарни конкурс МЛАДИ ЧУВАРИ СРПСКЕ НАРОДНЕ КУЛТУРЕ 2023

Резултати конкурса 2023

ИЗМЕНА УСЛОВА КОНКУРСА